Трима души бяха ранени тежко при атака с хладно оръжие в

...
Трима души бяха ранени тежко при атака с хладно оръжие в
Коментари Харесай

Нападение с хладно оръжие в търговски център в Израел, има тежко ранени

Т рима души бяха ранени тежко при офанзива с хладно оръжие в неделя. Нападението е станало покрай град Ашдод, който се намира в Централен Израел, съобщи Франс прес, като се базира на израелските служби за незабавна помощ.

(*Видеото е архивно)

" Атака с хладно оръжие бе осъществена в комерсиалния център " Френдли " в Ган Явне ", сподели Заки Хелер, представител на Червената Звезда на Давид.

Хелер разясни, че тримата тежко ранени са признати в болница.

Израелската полиция удостовери информацията за нападението и сподели, че " терорист е ранил трима души " с " две хладни оръжия ", преди да бъде " обезвреден " от чиновници на реда.

Говорител на полицията сподели пред Франс прес, че нападателят е 19-годишен и произлиза от град Хеброн на Западния бряг. Полицията не посочи дали нападателят е погубен.

Няколко сходни офанзиви бяха осъществени в Израел през последните седмици, на фона на войната сред Израел и палестинското ислямистко придвижване " Хамас " в линията Газа.

Израел предприе военната си интервенция в Газа след невижданата офанзива на бойци на " Хамас " против еврейската страна на 7 октомври предходната година.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР